Digimarkkinointi

Yrityksesi tärkein tehtävä on myydä, ja sen tehdäksesi sinun on löydettävä ja kohdattava asiakkaasi tehokkaasti. Olit sitten B2B tai B2C -yritys, myyntiputkesi toisessa päässä on aina ihminen, joka haluaa tulla löydetyksi oikealla tavalla. Me Statiivilla auttamme sinua kaikilla digimarkkinoinnin osa-alueilla, mutta olemme erikoistuneet koko digimarkkinointi ja liidigeneraatioputken hoitamiseen. Meidän tapamme toimia on seuraava:


1. Liikenteen luonti

Jotta voisit myydä enemmän, tulee sinun ensin tavoittaa asiakkaasi houkuttelevalla viestillä. Sosiaalinen media, erilaiset sisällöt, video ja ihmisten käyttäytyminen on muuttanut käyttäytymistämme pysyvästi. Luomme sinulle liikennettä mitattavasti aina somesta, "perinteiseen" mediaan.


2. Liidien hoito, lämmitys ja tunnistaminen

Saatuamme asiakkaan verkkosivuille / kampanjasivulle on tärkeintä, että saamme aikaan toimintaa. Näin saamme kuumasta liidistä kiinni, voimme tunnistaa oman kohderyhmämme sekä rakentaa juuri hänelle suunnattua sisältöä sekä markkinointia. Tukena toimivat laajat display-verkostot sekä re-marketing (uudelleenmarkkinointi), jotta saamme potentiaalisen liidin palaamaan sivustolle myös myöhemmin. Autamme koko prosessin kanssa aina työkaluja myöten.


3. Konversio kaupaksi

Viimeinen ja ehkä tärkein osa prosessia on luonnollisesti saada asiakas ostamaan. On tärkeää ymmärtää, missä ja milloin asiakkaalle tehdään tarjous kaupasta, jotta konversio (osuus sivutolle tulevista asiakkaista, jotka tekevät toivotun toimenpiteen) maksimoituisi. Oikein ajastettu pieni alennus, erikoistarjous tai pelkästään yhteydenottopyyntö saattavat riittää. Autamme sinua kohdennuksessa ja viestin asettelussa niin, että saamme kaupan yhdessä maaliin!

 

Kokonaisvaltaiset Digimarkkinointipalvelut


Verkkosivut – Statiivi suunnittelee verkkosivut joko osana asiakkaan kokoamaa tiimiä, tai avaimet käteen -toimituksena.

Hakukonemarkkinointi – Statiivi on Google Partner ja Bing Ads Accredited Professional. Statiivi tekee sinulle kustannustehokasta hakukonemainontaa.

Display- ja Youtube-mainonta – tavoita asiakkaasi kustannustehokkaasti, kun he selailevat verkkosivuja tai katselevat Youtube-videoita. Statiivi suunnittelee ja rakentaa kampanjat puolestasi tai kouluttaa henkilökuntasi tekemään kampanjoita itse.

sketching-startup-website-ideas-on-paper-picjumbo-com.jpg

Uudelleenmarkkinointi – Tavoita verkkosivujesi käsijät uudelleen joko muilla verkkosivuilla tai esimerkiksi Facebookissa. Statiivi rakentaa kampanjat puolestasi tai kouluttaa henkilökuntasi tekemään kampanjat itse.

Sosiaalinen media – Anna asiakkaasi ottaa yrityksesi tai tuotteesi osaksi arkeaan. Statiivi auttaa sinua kohtaamaan asiakkaasi somessa aidosti.

Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio – Statiivi suunnittelee asiakkailleen kohtaamispolkuja, jotta sinun päivittäinen työsi olisi helpompaa. Autamme teknologian valinnassa ja sen implementoinnissa tai teemme sen puolestasi.

Sisältömarkkinointi – Statiivi on mielellään apuna tuottamassa verkkosivuillesi, blogiisi, some-kanaviisi asiakastasi aidosti kiinnostavaa ja auttavaa sisältöä - oli se sitten tekstiä, kuvia, tai videota. Asiakkaasi sitoutuvat yritykseesi ja jakavat hyödyllistä sisältöä myös eteenpäin verkostoissaan, mikä tarkoittaa yrityksellesi ilmaista näkyvyyttä.

SEO – hakukoneoptimointi - Verkkosivujesi löydettävyys on yrityksellesi elintärkeää. Jos asiakkaasi ei löydä sivustoasi hakukoneesta oikeilla hakutermeillä, yrityksesi ei ole tiedonhakutilanteessa lainkaan olemassa. Statiivi seuraa joka päivä muuttuvaa digimaailmaa ja hakukoneiden algoritmipäivityksiä, jotta asiakkaidemme verkkosivut pysyisivät mahdollisimman hyvin indeksoituna hakutulosten kärkeen. Kysy lisää ilmaisesta SEO-analyysistä verkkosivullesi!


Miten päästä alkuun sisältömarkkinoinnissa?

Käy lukemassa blogistamme sisältömarkkinoinnin ABC niin ei tarvitse turhaan ihmetellä!